Reviews

Ervaringen van klanten

Schermafbeelding 2022-04-05 om 13.57.54.png

Diana

Geertuidenberg

2 jaar geleden was ik toe aan een nieuwe keuken. Ik begon te brainstormen hoe deze nieuwe keuken eruit zou moeten zien. Kleur, opstelling etcetera. Heel lastig vond ik het en kwam erachter dat ik misschien ook de woonkamer moest aanpakken om een grote open keuken te realiseren. Stap 1 nog 2 jaar sparen en hulp van een interieurontwerper. Deze laatste vond ik Maaike Graafland.

Wat heb je me goed geholpen. De ideeën waar je mee kwam had ik nooit zelf kunnen bedenken. Het intakegesprek waar je een goed beeld kreeg van mijn wensen en smaak vertaalde zich in een prachtig moodboard waar ik mezelf helemaal in herkende. Ik vond het elke keer weer een feestje als je kwam met 2D en 3D print, de stalen, verfpotjes, offertes etc. 

Ik raad Maaike aan vanwege haar professionaliteit, kundigheid. Ze heeft een luisterend oor. Ze slaat alles op en vertaalt dit. Daarnaast is Maaike een ongelofelijke lieverd die met je meedenkt en pas stopt als je tevreden bent. Dikke 10!!

Kijk uit naar de verbouwing. 

Diana

Schermafbeelding 2022-04-01 om 19.40.19.png

Feline

Breda

Afgelopen Juli ben ik trotste eigenaar geworden van een leuk huis in het centrum van Breda. Zoals iedereen dat nu al weet, is het kopen van een huis een heel gedoe. Maar voor mij zat de meeste stress in het invullen van de woning! Zoveel opties.. zoveel keuzes… zoveel kleuren.. en dan nog geen idee hebben wat je wilt, waar je moet beginnen met zoeken en wat er allemaal mogelijk is.​Of ik het leuk vond erover na te denken? Wat ik met mijn huis wilde doen? Absoluut niet, ik kreeg er alleen maar ontzettende anxiety door en kon door de vele meubels de inrichting niet meer zien. MAAR… Ik ben er nu achter, er is maar 1 optie voor iedereen die zich zo voelt! En dat is KIET van Maaike Graafland! ​Vanaf het begin dat ik met Maaike in gesprek ben gegaan, begreep ze gelijk hoe ik me voelde, wat ik nou eigenlijk voor een idee had hoe ik wellicht mijn huis zag en wat ik wel en niet mooi vond. ​We begonnen met een aantal gesprekken, om vervolgens impressies uit te kiezen, een eigen moodboardje te creeren op Pinterest en uit een heel tal foto’s van inrichtingen uitzoeken wat mijn favorieten waren. Daarna ging ze aan de slag. Ik heb nog een aantal keer gevraagd of ze nog iets nodig had, maar nee, ze was helemaal in haar element en hard aan het werk! 

Ik kon daardoor ook niet geloven dat binnen nog geen 2 weken ze mijn interieurplan klaar had, en stond te popelen die aan mij voor te leggen! Nu heb ik dit nog nooit gedaan, dus wist ik niet precies wat ik kon verwachten, maar het overtrof alles!​

Met een afspraak op haar nieuwe kantoor zat ze klaar met een kopje koffie en het plan. Uitgeprint op A4 formaat was daar mijn huis, en ik kon mijn ogen niet geloven!! Ze had een moodboard gecreëerd, een sfeer impressie, de kleuren en materialen die we gingen gebruiken. Elke kamer was getekend en ingericht, met meubels, accessoires, lichten, planten. Je kan het zo gek niet verzinnen! De laatste bladzijde was zelfs een verlichtingsplan of hoe ik het beste mijn lampen kon plaatsen. En alles, maar dan ook alles, was precies naar mijn smaak en liking! Hierbij kreeg ik ook een lijst met alle items, de prijs en waar ik alles kon kopen. Ze heeft me echt volledig ontzorgd, en het zo makkelijk gemaakt voor mij om eigenlijk toch plezier te hebben aan het aanschaffen van alles wat ik nodig had. Daarnaast was de communicatie professioneel en gemakkelijk. (sorry Maaike, voor het stalken)

Ik laat graag de before & afters van het huis zien en zal dit ook delen. Het is bijna helemaal af en kan niet wachten om het resultaat te zien, en haar visie tot leven terug te zien in mijn huis! ​​

Schermafbeelding 2022-04-05 om 13.59.03.png

Caro & Max

Made

Voor ons nieuwbouwhuis, dat volgend jaar wordt opgeleverd, hebben we Maaike ingeschakeld voor het interieurplan.

Wij hadden duidelijke wensen wat betreft sfeer maar daar hield het dan ook wel op. Maaike heeft met ons gezeten om een duidelijk beeld te krijgen van onze behoeften als we thuis zijn. 

 

Ik kan wel zeggen dat Maaike dit perfect heeft weten te vertalen naar een moodboard. Het materialenbord sloot ook mooi aan en we zijn ontzettend blij met de indeling, het lichtplan, de kleuren en de materialen die ze heeft uitgezocht. Het past allemaal heel mooi bij elkaar, zodat we straks een heel sfeervol huis krijgen!

Maaike werkt heel professioneel, we hebben een prachtig boek gekregen met alle impressies en ze bracht ook veel staaltjes mee zodat ons huis al tot leven kwam!

 

Na de presentatie van het plan voor de woonkamer hebben we haar meteen opdracht gegeven om de bovenverdieping ook te ontwerpen!

 

Maaike, enorm bedankt en veel succes in de toekomst!

Edwin

Delft 

Ik heb sinds kort een nieuw huis, maar daar moet nog een hoop aan gebeuren. Ik kan prima mooie ideeen vinden op Pinterest maar heb er moeite mee om die sfeerbeelden toe te passen op de ruimtes die ik heb. Vrienden van mij hadden Maaike aangeraden om hierbij te helpen. Na een telefonische afspraak, om te horen wat mijn ideeen zijn en of er een klik is, volgde een afspraak bij mij thuis. Ik dacht dat ik wist welke stijl ik graag wilde maar dankzij de interactieve manier waarop Maaike dit toetst kwamen we erachter dat het anders was dan ik dacht. Uiteindelijk had Maaike genoeg informatie verzameld en kon ze aan de slag. Ik vond alle communicatie, van offerte tot afronding, erg soepel en fijn verlopen. Diverse zaken werden toegelicht hoe ik ze moest begrijpen. Een mooi voorbeeld hiervan is het moodboard. Zonder de uitleg van Maaike had ik niet begrepen wat ik ermee zou moeten aangezien het echt een sfeerbeeld is en geen presentatie is van hoe het eruit gaat zien.

Toen Maaike klaar was met het plan kwam ze deze weer bij mij thuis presenteren. Ik was erg blij met het resultaat en ze heeft de spijker op de kop geslagen met wat ik voor ogen had. Ik wilde volledig ontzorgd worden dus per ruimte was er ook een shopping list inclusief prijzen zodat ik precies weet waar ik de spullen kan kopen en wat het gaat kosten. De hele presentatie kwam in een mooi boekwerk met staaltjes. Hierdoor krijg je een heel goed idee hoe het eruit kan gaan zien.

Achteraf bleek er iets in de indeling van de badkamer niet helemaal lekker te passen. Toen kreeg ik ook nog goede hulp en dacht ze mee aan een goed alternatief. Al met al een hele positieve ervaring en ik kan het iedereen van harte aanbevelen om Maaike naar je interieur te laten kijken!

Schermafbeelding 2022-04-05 om 13.55.21.png