Projecten

Wil je het interieur van jouw zakelijke project een boost geven? Of wil je een compleet nieuw ontwerp? Ook hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Hieronder vindt je een overzicht van afgeronde projecten die door KIET interieur zijn ontworpen. 

KIET x Winterhaven Breda

Waar je voorheen alleen in de zomer terecht kon aan de Haven van Breda, is daar dit jaar voor het eerst verandering in gekomen. Het plein van Café de Huiskamer tot de Vishal is namelijk totaal omgetoverd tot een nieuwe hotspot genaamd: Winterhaven. Winterhaven is een horeca concept dat voortkomt uit samenwerking tussen de Biertuin en Café de Huiskamer. Met Winterhaven is een plek gecreëerd waar mensen de komende maanden lekker warm kunnen zitten en waar het als ‘thuiskomen’ voelt.
 

Om dat gevoel van thuiskomen te realiseren hebben ze interieur ontwerpster Maaike Graafland (eigenaar van Kiet interieur) ingeschakeld. Maaike is een interieurontwerpster met een grote voorliefde voor vintage. Bij Winterhaven probeert ze, door meerdere huiskamers te creëren, een echt gevoel van thuiskomen neergezet te hebben. Zoals ze zelf zo mooi zegt: 'niks is toch lekkerder dan ‘s winters thuis komen, lekker bij het haardvuur spelletjes spelen en warme chocolademelk met rum drinken.' 

Bron: Welkom in Breda

Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08133.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08043.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08971.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08167.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08436.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08112.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-07965.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08001.jpg