top of page
IMG_2701 2.heic
TTR-Interieurbar-1_4-029.jpg

Maaike Graafland

27 jaar oud

Rotterdamse in Breda 

Liefde voor: Vintage & lekker eten

TTR-Interieurbar-1_4-042.jpg
Over mij,
Maaike Graafland

Ik sta bekend om mijn sfeervolle ontwerpen, verrassende combinaties en liefde voor vintage. Ik heb een eigen interieurontwerpbureau genaamd ‘KIET interieur’.
Wat 'huis' betekent in Brabant.
 
Ik ben geboren in Rotterdam en in 2020 voor de liefde naar Breda verhuisd. Na een carrière in de zorg heb ik besloten mijn grote passie achterna te gaan; het ontwerpen van interieurs. Ik heb de opleiding ‘professioneel interieurontwerpen’ afgerond aan de interieuracademie in Utrecht. 

Het ontwerpen van interieurs is mijn passie. Bij het starten van een nieuw project krijg ik veel energie. Als ik een ruimte binnenstap borrelen de ideeën als vanzelf omhoog. Ik zoek direct naar de verschillende mogelijkheden voor een optimale indeling en kijk welke kleuren en materialen het huis tot hun recht laten komen. 
 
Door mijn achtergrond in de zorg voel ik goed aan waar iemand behoefte aan heeft, wat bij het ontwerpen van een interieur ontzettend helpend kan zijn. 
Om een mooi en fijn interieur te kunnen ontwerpen ga ik met klanten in gesprek en probeer ik de sfeer die zij voor ogen hebben te vangen. 
 
Ik ben van mening dat een interieur een weerspiegeling is van je persoonlijkheid. Een plek waar je tot rust komt, een plek waar je je thuis voelt. Iets waar we na de afgelopen jaren de waarde extra van zijn gaan inzien. Je interieur moet jouw levensstijl ondersteunen en met je mee groeien. 
 
Door te werken met een duidelijk interieurplan weet je welke kleuren, meubels en accessoires het beste passen bij de sfeer die je voor ogen hebt. Je voorkomt hiermee dat je items aanschaft die bij thuiskomst niet de juiste sfeer geven, of niet matchen met de rest van je interieur.  Een interieuradvies bespaart je veel keuzestress, tijd en geeft je creatieve oplossingen.

Heb jij net een nieuw huis gekocht en wil je het dit keer écht goed aanpakken? Ben je uitgekeken op je huidige interieur maar weet je niet hoe het anders kan? Wil je iets veranderen, maar durf je niet helemaal? Mist jouw interieur eenheid of balans? Oftewel; kan jij wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met mij, ik denk graag met je mee. 
 
  

Naast de interieurprojecten die ik voor KIET interieur ontwerp ben ik ook eigenaresse van 'De interieurbar', waar je terecht kan voor korte adviessessies. 

logo kiet nude.JPG

INSTA

GRAM

Over mij

bottom of page