top of page
Schermafbeelding 2022-12-13 om 13.48_edited.jpg

Horeca interieur

Wil je het interieur van jouw zakelijke project een boost geven? Of wil je een compleet nieuw ontwerp? Ook hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Hieronder vindt je een overzicht van afgeronde projecten die door KIET interieur zijn ontworpen. 

Heb jij ook een zakelijk interieur die een boost kan gebruiken? Of van een geheel nieuw ontwerp kan worden voorzien? 

Neem dan contact op met KIET interieur. 

logo kiet nude.JPG

KIET x de Zolder 
Evenementenzaal Biercafé de Huiskamer

Welkom bij de Zolder! Een mooie, vlotte en uitnodigende ruimte die geschikt is voor diverse feesten en evenementen zoals, verjaardagen, jubileums, netwerkbijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en bruiloftrecepties.

De Zolder bevindt zich op de derde verdieping van het karakteristieke pand achter Biercafé de Huiskamer en bied uitzicht op de kerk van Breda. Samen met interieurontwerpster Maaike Graafland van Kiet Interieur is deze ruimte onder handen genomen. Het resultaat is een prachtige ruimte waarbij de originele en karakteristieke eigenschappen van het pand gecombineerd worden met moderne aspecten. Zo heeft de Zolder prachtige oude stenen muren en zijn de originele balken aan het plafond behouden. Het interieur is een knipoog naar het kleine café beneden en is aangevuld met veel groen en sfeervolle verlichting. De ruimte is perfect voor allerlei soorten evenementen en feesten tot 90 personen.

KIET interieur heeft voor de Huiskamer het interieur van de evenementenzaal ontworpen. Voor dat deze ruimte gebruikt werd als evenementenlocatie was het een opslag die wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Met aanpassingen die met een redelijk kleine investering gedaan konden worden hebben we deze ruimte omgetoverd tot een van de meest sfeervolle evenementenlocaties van de Bredase binnenstad. 

InterieurbarxHuiskamer_EvN-2.jpg
InterieurbarxHuiskamer_EvN-17.jpg
InterieurbarxHuiskamer_EvN-12.jpg
InterieurbarxHuiskamer_EvN-34.jpg
InterieurbarxHuiskamer_EvN-40.jpg
InterieurbarxHuiskamer_EvN-5.jpg
InterieurbarxHuiskamer_EvN-3.jpg
InterieurbarxHuiskamer_EvN-7.jpg

KIET x Oostkust

Oostkust is een unieke evenementenlocatie in Breda.

Het interieur onderscheidt zich doordat Oosterse sferen zijn gecombineerd met Street-Art. In het interieur voeren de warme terracotta-kleuren de boventoon, deze hebben we aangevuld met mysterieuze, donkere kleuren. We zien verschillende vormen en tekens terug op de wanden die de fantasie de vrije loop laten en nieuwsgierig maken naar de boodschap. Groen mag hier niet ontbreken, een ware boom breekt de hoogte tussen de verschillende verdiepingsvloeren.

De sfeervolle aankleding is zowel onderscheidend als toegankelijk, wat het mogelijk maakt verschillende soorten evenementen te faciliteren. Van bedrijfsfeest tot aan duistere rave ben je bij Oostkust op de goede plek.

KIET interieur heeft voor Oostkust het interieur van de binnenlocatie ontworpen. Naast het ontwerp heeft KIET interieur ook de projectbegeleiding van het interieur gedaan in samenwerking met de werknemers. De muurschilderingen zijn door KIET interieur met de hand beschilderd.

Oostkust_10nov22_EvN-33.jpg
Oostkust_10nov22_EvN-60.jpg
evenementenlocatie.breda (1).jpg
Oostkust_10nov22_EvN-77.jpg
Oostkust_10nov22_EvN-30.jpg
Oostkust_10nov22_EvN-47.jpg

KIET x Winterhaven Breda

Waar je voorheen alleen in de zomer terecht kon aan de Haven van Breda, is daar dit jaar voor het eerst verandering in gekomen. Het plein van Café de Huiskamer tot de Vishal is namelijk totaal omgetoverd tot een nieuwe hotspot genaamd: Winterhaven. Winterhaven is een horeca concept dat voortkomt uit samenwerking tussen de Biertuin en Café de Huiskamer. Met Winterhaven is een plek gecreëerd waar mensen de komende maanden lekker warm kunnen zitten en waar het als ‘thuiskomen’ voelt.
 

Om dat gevoel van thuiskomen te realiseren hebben ze interieur ontwerpster Maaike Graafland (eigenaar van Kiet interieur) ingeschakeld. Maaike is een interieurontwerpster met een grote voorliefde voor vintage. Bij Winterhaven probeert ze, door meerdere huiskamers te creëren, een echt gevoel van thuiskomen neergezet te hebben. Zoals ze zelf zo mooi zegt: 'niks is toch lekkerder dan ‘s winters thuis komen, lekker bij het haardvuur spelletjes spelen en warme chocolademelk met rum drinken.' 

Bron: Welkom in Breda

KIET interieur heeft in het jaar 2021 De Winterhaven ontworpen in opdracht van café de Huiskamer. KIET interieur heeft daarnaast de uitvoering van het interieurplan begeleid tijdens de opbouw van het winterterras. In 2021 was de Winterhaven een enorm succes en bekend & geliefd onder het Bredase publiek. In 2022 kwam De Winterhaven weer terug in de Bredase binnenstad. KIET interieur heeft ook voor deze editie een verbeterd ontwerp gemaakt. 

Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08133.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08043.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08971.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08167.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08436.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08112.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-07965.jpg
Opening_Winterhaven_EvyvanNispen-08001.jpg

KIET x De Soete Moeder

Kloosterhotel De Soete Moeder in Den Bosch is een oase van rust in het bruisende centrum van Den Bosch. Met een knopoog naar het vroegere klooster, maar modern comfort een heerlijke plek om te overnachten. 

KIET interieur heeft voor De Soete Moeder de eetzaal ontworpen. Met behoud van het huidige meubilair was de opdracht de rest van het interieur op te frissen. Waar de eetzaal eerst donker was hebben we gekozen voor lichte en vrolijke kleuren in speelse vormen op de wanden. Deze kleuren zijn tevens ook de marketingkleuren van het hotel, wat voor herkenning zorgt. De vormen van de kleurvlakken op de wanden zien we terug in de designlampen aan de wanden en het plafond. De teksten zijn een moderne knipoog naar het vroegere klooster. 

A19DBE83-C738-423B-886E-C86644B5C82C.jpeg
5590C024-8A8F-4A49-91BA-2AC376FE5D71.jpeg
CD9200E6-B3BD-4513-B36C-D955142F4D6B_1_201_a.jpeg
CD9200E6-B3BD-4513-B36C-D955142F4D6B_1_201_a.jpeg
A19DBE83-C738-423B-886E-C86644B5C82C.jpeg
bottom of page